loading…

Accident grav petrecut în județul Botoșani, pe o ploaie torențială. Un șofer a murit, iar patru oameni au ajuns la spital după ce mașinile în care se aflau s-au izbit violent pe șosea.

La fața locului a fost o desfășurare impresionantă de forțe.

Un grav accident a avut loc în comuna Lebăda. Deocamdată nu se știe ce a dus la impactul teribil dintre cele două mașini, dar cert este că ploua torențial, iar șoseaua era udă. Martorii au dat alarma la 112. La fața locului au ajuns și pompierii, însă răniții reușiseră să iasă singuri din mașinile lovite. Cinci oameni, printre care și un copil de doi ani, au fost duși la spital. Unul dintre șoferi a murit însă după câteva ore.

“Un impact foarte dur, așa s-a și transmis anunțul în punctul de comandă al Inspectoratului. Erau două mașini lovite frontal din care au rezultat 5 victime, toate rau scoase din mașină”, a declarat un pompier.

Traficul în zonă a fost blocat timp de o oră și jumătate.

Clipe de groază au fost și la ieșirea din Caracal. Un taximetrist de 53 de ani a murit pe loc după ce a intrat în altă mașină. Clientul său a scăpat ca prin minune, fără nicio zgârietură. Șoferul din cealaltă mașină a fost rănit însă și a fost dus de urgență la spital.

sursa foto: botosaneanul.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/accident-cinci-dulti-si-un-copil-la-spital-traficul-blocat-o-ora-si-jumatate-galerie-foto-32541.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/accident-cinci-dulti-si-un-copil-la-spital-traficul-blocat-o-ora-si-jumatate-galerie-foto-32541-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv