loading…

Un vânător sucevean a ajuns, astăzi, la spital, după ce a fost împușcat din greșeală într-un picior de un vecin de stand, în timpul unei vânători de mistreți organizată într-o pădure din zona Berchișești.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat că la o vânătoare de mistreți organizată în județ a fost înregistrat un incident după ce arma unui vânător s-a descărcat accidental, un vânător fiind împușcat în picior, potrivit Mediafax.

Epureanu a spus că, în cadrul unei vânători de mistreț organizate pe un fond de vânătoare din comuna Berchișești, la un moment dat, un vânător aflat în stand a observat un mistreț, a vrut să-și ia arma care s-a descărcat accidental, fiind rănit într-un picior un vânător aflat alături în stand.

Vânătorul rănit a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru îngrijiri medicale.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/vanator-la-spital-impuscat-accidental-intr-un-picior-la-o-vanatoare-de-mistreti-32519.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/vanator-la-spital-impuscat-accidental-intr-un-picior-la-o-vanatoare-de-mistreti-32519-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv