Autor:
Matei Năstase
|
duminică, 27 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 159 Vizualizari

<!–

–>

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, îl ironizează pe Dacian Cioloș și îl întreabă de ce l-a ”umilit” pe Constantin Brâncuși în țara lui. Totodată, fostul șef de stat comentează subscripția publică pentru achiziționarea operei de artă ”Cumințenia Pământului”.

Redăm în totalitate mesaul lui Traian Băsescu, postat pe pagina sa de facebook:

”Dacian, pe tine te-a invitat Preşedintele la Ziua Naţională ?

Dacian, ai reuşit să-l umileşti pe Brâncuşi în ţara lui. Acum, că te-ai făcut tu de râs cu tot guvernul tău de tehnocraţi nu-i de mirare. Că ai folosit publicitatea pentru Cuminţenia Pământului în nume personal este de competenţa DNA. Că nu prea mai ai cum să returnezi cei cei 1,2 mil. Euro strânşi din subscripţie, este şi asta o problemă de competenţa DNA. Că ţi-ai asumat o acţiune ilegală de achiziţie a unei opere de artă care oricum nu putea fi scoasa din țară, iar este o problemă a DNA.

Dar te întreb eu amical: ce ai avut cu Brâncuşi ? De ce l-ai umilit în ţara lui ?

Şi cum ziceai ? Că vrei să mai fii premier patru ani ?

Nu mai bine încercăm cu bectelista Clotilde Armand sau poate cu Regina CA-urilor Oana Bâzgan ambele de la partidul lui Nicușor Dan?

Că tu oricum, după cum ai declarat, nu te regăsești nici în PNL și nici în USR.”

Tag-uri:
traian basescu, atac, dacian ciolos, umilit, brancusi, opera, problema, dna

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traian Băsescu, ATAC DEVASTATOR la adresa lui Dacian Cioloș: “Ai REUȘIT SĂ ÎL UMILEȘTI PE BRÎNCUȘI în țara lui. Faptul că ai folosit publicitatea pentru Cuminţenia Pământului în nume personal este de COMPETENȚA DNA”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/traian-basescu2_1-465x390-5.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/traian-basescu2_1-465x390-5-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Matei Năstase | duminică, 27 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 159 Vizualizari <!-- --> Fostul președinte al României, Traian Băsescu, îl...

Preluat de la EVZ