Autor:
Matei Năstase
|
duminică, 27 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 708 Vizualizari

<!–

–>

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a avut un dialog, în direct la România TV cu deputatul Sebastian Ghiță pe tema serviciilor secrete.

”Am urmărit cu atenție emisiunea din această seară, în mod special referirile la serviciile secrete. Aș vrea să vă întreb, domnule președinte, nu cumva șefii servciilor de informații, adjuncții serviciilor sunt numiți de președinte? Nu cumva acești oameni au o datorie față de țară, dar răspund și în fața președintelui, pentru că ne tot vorbiți despre Sistem, într-o încercare de a bulversa populația.”, a întrebat deptuatul Sebastian Ghiță.

În replică, Traian Băsescu a răspuns următoarele:.

”Dumneavoastră ați fost la dispoziția Sistemului, domnule Ghiță. Eu măcar am avut un prim an în care i-am chemat pe șefii serviciilor de informații și le-am spus: băieți, în secretariat este o foaie albă, să nu o lăsați goală și la ieșire (…) Eu am avut o idee, cred eu bună, am numit șefi de servicii de la partidele din opoziție și eu am lucrat cu ei, dar să nu credeți cumva că vreodată m-am gândit că un om care a crescut în PSD se prăpădește de loialitate față de președinte. Este adevărat că adjuncții se numesc prin decret de președinte, dar se schimbă doar la propunerea șefilor din servicii.”

Tag-uri:
traian basescu, sebastian ghita, romania, dialog, tv, deputat, servicii secrete

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traian Băsescu a DISCUTAT în direct cu SEBASTIAN GHIȚĂ despre serviciile secrete. DEZVĂLUIRI INCENDIARE din dialogul celor doi.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/traian-basescu-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/traian-basescu-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Matei Năstase | duminică, 27 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 708 Vizualizari <!-- --> Traian Băsescu, fostul președinte al României, a...

Preluat de la EVZ