loading…

Un tânăr din orașul argeșean Topoloveni a fost reținut după ce și-ar fi omorât tatăl în bătaie, iar apoi a încercat să ascundă crima, spunând că l-a găsit mort.

Din datele anchetatorilor a reieșit că tânărul în vârstă de 29 de ani, Cătălin Mihai Crăciun, și-ar fi bătut tatăl, iar când a văzut că acesta nu mai respiră a sunat la 112 și a spus că l-a găsit mort în casă.

Echipajul de pe ambulanță a găsit urme de violență pe corpul bărbatului, respectiv lovituri în zona capului, însă fiul a negat că tatăl său ar fi fost agresat. Tânărul a povestit polțiștilor că tatăl său, Constantin Crăciun, în vârstă de 67 de ani, ar fi fost bolnav, el având pareză. În urma necropsiei, medicii legiști au constatat că bărbatul a avut parte de o moarte violentă. Acesta nu avea doar răni la cap, ci și organele interne distruse din cauza loviturilor.

Cătălin Mihai Crăciun a fost reținut, sâmbătă, pentru 24 de ore.

În fața procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, tânărul și-a recunoscut fapta.

Cei doi, tată și fiu, nu locuiau împreună, ci la câteva blocuri distanță, în orașul Topoloveni. Vecinii de bloc ai bărbatului mort nu cred că e vorba de crimă. Ei spun că îl cunosc pe Cătălin Crăciun de când era mic și că acesta era un băiat deosebit, înginer IT de profesie, și că avea o relație foarte bună atât cu tatăl, care era bolnav, cât și cu mama, plecată la muncă în străinătate.

Ei aveau o relație foarte bună. Cătălin a fost coleg cu băiatul meu. Nu cred că avea motive să-l bată pe tatăl său. Dacă el este cel vinovat, înseamnă că a avut o depresie, ceva…altfel nu se explică. Eu nu pot să-mi explic treaba asta. E ceva inimaginabil. Eu îl știu de mic copil. A crescut alături de copilul meu. Era un băiat nu doar echilibrat, se purta frumos, se îmbrăca frumos. Era un băiat normal“, a declarat unul dintre cunoscuții familiei Crăciun.

Din cauza problemelor de sănătate, în ultima perioadă, spun vecinii, Constantin Crăciun nu ieșea din casă.

Suntem vecini. În același timp cu el am venit de la serviciu, la ora 18. Era la ușă. Era poliția aici. El a zis că i-a murit tatăl. Era galben, doar îi murise tatăl. …(…) El venea tot timpul la părinți. Sub nicio formă nu m-am gândit că el l-a omorât. Poate a făcut comoție cerebrală sau infarct, eu așa cred“, a declarat o altă vecină de bloc a bărbatului găsit mort.

Duminică, procurorii vor cere arestarea lui preventivă a tânărului pentru următoarele 30 de zile.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/tanar-retinut-dupa-ce-si-ar-fi-omorat-tatal-in-bataie-apoi-a-incercat-sa-ascunda-crima-32504.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/tanar-retinut-dupa-ce-si-ar-fi-omorat-tatal-in-bataie-apoi-a-incercat-sa-ascunda-crima-32504-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv