Autor:
Departament Economic
|
duminică, 27 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 4 Vizualizari

<!–

–>

Pantofi realizaţi de Marian Nedelcu

Fără ambiție nu poți obține succesul! Asta a învățat de-a lungul anilor Marian Nedelcu, un tânăr pantofar de 26 de ani. În urmă cu cinci ani, el a renunțat la cariera sportivă pentru a învăța o meserie. De pe terenul de fotbal a ajuns într-un atelier de încălțăminte.

A început ca șofer și administrator, iar într-o zi a făcut singur designul unui pantof, scrie Agerpres, care a început un serial numit “Tânăr de România”. Un bătrân pantofar din atelier i-a intuit talentul și l-a învățat tainele meseriei. După un an și jumătate, Marian a împrumutat 10.000 de lei de la nașul său și și-a deschis propriul atelier de încălțăminte. A avut atât de multe comenzi, încât la doar un an a fost nevoit să-și mute atelierul într-un spațiu mai mare, pentru a face față producției de pantofi.

Marian mărturisește că pentru tot ce are a muncit din greu. Vopsește manual pantofii, iar culorile și desenele sunt inspirate din natură.

Marian recunoaște că a făcut sacrificii pentru a ajunge un pantofar cunoscut. În timp ce prietenii se distrau în cluburi și își cumpărau haine și telefoane scumpe, el investea în piele pentru afacerea lui. Totul a meritat însă, pentru că a pus pe picioare un business profitabil. În plus, l-a transformat într-o afacere de familie, pentru că lucrează cu soția lui, care are 25 de ani, și cu fratele său, care are 22 de ani.

Experiența acumulată până acum îl face să le recomande tinerilor să învețe o meserie. El spune că nu muncește cu gândul la bani și că a învățat că atunci când faci un lucru care îți place, îl faci cu ușurință. Marian are acum propriile colecții de pantofi și visează să-și deschidă un magazin în străinătate.

Sursa articolului: aici.

Tag-uri:
pantofi, marian nedelcu, pantofar, meserii, tineri, antreprenor, afaceri de familie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr de România: De la șofer, la designer de pantofi.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/pantofi-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/pantofi-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEconomie
Autor: Departament Economic | duminică, 27 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 4 Vizualizari <!-- --> Pantofi realizaţi de Marian Nedelcu Fără ambiție...

Preluat de la EVZ