Autor:
Feri Predescu
|
duminică, 27 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 25 Vizualizari

<!–

–>

Decizia prin care Executivul a stabilit ca ziua de 2 decembrie să fie liberă a fost luată miercuri, 23 noiembrie, în acest fel românii având o minivacanță de 5 zile, de miercuri 30 noiembrie până duminică 4 decembrie. Reprezentantul ANAT, Cristian Bărhălescu, susține însă că decizia ar fi trebuit luată în urmă cu cel puțin două luni pentru a câștiga atât românii cât și agențiile de turism.

Minivacanța de Ziua Națională este, potrivit președintelui ANAT Regiunea Sud-Est, Cristian Bărhălescu, o veste bună pentru fiecare roman. Pentru agențiile de turism din România este însă o “veste tristă”. În urma unor astfel de decizii “ar trebui să câștige toată lumea”. Primul care să fie mulțumit este clientul “care trebuia pregătit, din timp, cu oferte de către agențiile de turism”. La rândul lor, și agențiile de turism trebuie să câștige însă “chiar dacă am pregătit oferte care s-au dat din septembrie, din octombrie, în acest moment este greu să mai facem construcții tarifare care să fie foarte accesibile”.

Agențiile de turism din România au primit astfel o lovitură dură din partea guvernului, potrivit lui Cristian Bărhălescu. Chiar dacă oamenii au bani și disponibilitate să plece, aflând doar cu o săptămâna înainte, automat, nu reușesc să mai găsească bilete avantajoase către diverse destinații. “Ar fi trebuit ca guvernul să fie puțin mai hotărât și să anunțe această minivacanță, nu ca  mesaj electoral, acum, ci să îl anunțe din timp, astfel încât, atât românii să-și poată planifica vacanțele, nu la bunica sau la soacră ci în țară sau în străinătate. Atunci cu siguranță am fi văzut și noi pensiunile pline la munte, stațiunile pline și ar fi fost ceva vândut ca pachet din care câștiga toată lumea”.

Tag-uri:
Ziua Națională, Regiunea Sud, Cristian Bărhălescu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stabilirea tardivă a minivacanței de Ziua Națională, LOVITURĂ DURĂ pentru agențiile de turism. Cristian Bărhălescu: “Este o MĂSURĂ ELECTORALĂ a Guvernului”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/foto-munte-judet-buzau-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/foto-munte-judet-buzau-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Feri Predescu | duminică, 27 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 25 Vizualizari <!-- --> Decizia prin care Executivul a stabilit...

Preluat de la EVZ