Autor:
Costin Popa
|
duminică, 27 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Donald Trump

Preşedintele ales al SUA, Donald Trump, a lansat un atac dur la adresa candidatei Partidului Verzilor la alegeri, Jill Stein. Trump a luat foc după ce aceasta a cerut renumărarea voturilor din statul Wisconsin.

“Este o escrocherie a Partidului Verzilor privind alegeri al căror rezultat a fost deja recunoscut, iar rezultatele alegerilor ar trebui respectate, nu contestate și folosite abuziv, adică exact ce face Jill Stein”, arată Trump într-un comunicat citat de Reuters. “Renumărarea este doar o modalitate prin care Jill Stein, care a primit mai puțin de un procent din numărul total de voturi și nici măcar n-a figurat pe buletinele de vot în multe state, să își umple cuferele de bani, din care nici măcar n-o să cheltuiască mare parte pentru renumărarea aceasta ridicolă”, a atacat Trump, informează Agerpres, citând Reuters.  

Echipa candidatei democrate Hillary Clinton, care nu a contestat rezultatul alegerilor, a anunțat sâmbătă că va participa totuși la renumărarea din Wisconsin. “Dacă Jill Stein merge până la capăt, așa cum a promis, și cere renumărarea și în Pennsylvania și Michigan, vom proceda la fel și în aceste state”, a arătat un avocat al democraților, citat de Reuters.

Avantajul lui Trump în votul popular din cele trei state menționate este de 20.000, 70.000, respectiv 10.000. Wisconsin nu a anunțat încă alocarea celor 16 electori, care vor reprezenta statul la nivel național, în Colegiul Electoral care alege efectiv președintele. Potrivit sistemului indirect, Trump are în prezent 290 din cei 238 de electori din colegiu, iar Clinton doar 232.

Tag-uri:
donald trump, alegeri sua, jill stein, sua, alegeri sua trump, renumarare voturi, vorturi renumarare, wisconsin, hillary clinton, voturi alegeri sua

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SCANDAL IMENS ÎN SUA. Donald Trump a LUAT FOC după ce s-a CERUT RENUMĂRAREA voturilor în Wisconsin: “ESTE O ESCROCHERIE”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/donald-trump_8-465x390-6.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/donald-trump_8-465x390-6-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Costin Popa | duminică, 27 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Donald Trump Preşedintele ales al SUA, Donald Trump,...

Preluat de la EVZ