loading…

Primarul orașului Sîngeorz-Băi este cercetat penal după ce, oprit în trafic în cadrul unei acțiuni de prevenție rutieră, a refuzat să se legitimeze și să sufle în etilotest.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliției Bistrița-Năsăud au declarat că primarul orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, a fost oprit în trafic în cadrul unei acțiuni de prevenție rutieră efectuată pe raza orașului Sîngeorz-Băi, potrivit Mediafax.

În cadrul unei acțiuni de prevenție rutieră, organizată pe raza orașului Sîngeorz-Băi, a fost oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani din Sîngeorz-Băi. În timpul controlului, s-a solicitat efectuarea testului alcoolscopic. Șoferul a refuzat să efectueze testul și a fost sancționat contravențional pentru mai multe nereguli, inclusiv pentru faptul că a refuzat să se legitimeze, pe numele acestuia fiind deschis și un dosar penal”, a declarat inspectorul principal Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Totodată, potrivit unor surse, primarul a părăsit locul în care a fost oprit de polițiști, fără încuvințarea acestora, fiind identificat ulterior și sancționat.

Traian Ogâgău a câștigat alegerile locale din iunie 2016, fiind la primul mandat de primar. În 2012, el a fost condamnat la zece ani de închisoare cu suspendare de Curtea de Apel Cluj, pentru “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o îmbibație alcoolică peste limita legală”.

Traian Ogâgău nu a putut fi contactat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/primar-cercetat-penal-dupa-ce-a-refuzat-sa-sufle-in-etilotest-32524.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/primar-cercetat-penal-dupa-ce-a-refuzat-sa-sufle-in-etilotest-32524-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv