loading…

Patru bărbați suspectați că au braconat mistreți, căprioare și iepuri, pe două fonduri de vânătoare, au fost reținuți în urma a șapte percheziții în județele Galați și Vrancea.

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de Poliție, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați au făcut, sâmbătă, șapte percheziții domiciliare – trei în județele Galați și patru în Vrancea – la locuințele unor persoane bănuite de braconaj cinegetic.

Șase bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 50 de ani sunt bănuiți că, în perioada 27 octombrie — 25 noiembrie, ar fi braconat mistreți, căprioare și iepuri, pe două fonduri de vânătoare, fără a deține autorizații de vânătoare, potrivit Mediafax.

Polițiștii au ridicat aproape 180 de kilograme de carne de vânat, zece arme letale de vânătoare deținute legal, 270 bucăți muniție letală și 500 bucăți muniție neletală, precum și 11 bucăți articole pirotehnice.

Au fost puse în executare șase mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, pentru audieri, pentru braconaj, uz de armă fără drept și operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. În urma audierilor, patru bărbați au fost reținuți pe bază de ordonanță, urmând ca duminică să fie prezentați Judecătoriei Tecuci.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/patru-barbati-suspectati-ca-au-braconat-mistreti-caprioare-si-iepuri-retinuti-32514.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/patru-barbati-suspectati-ca-au-braconat-mistreti-caprioare-si-iepuri-retinuti-32514-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv