loading…

O crimă oribilă a avut loc într-un oraș din Japonia. O femeie și un bărbat au fost arestați de polițiști după ce în portbagajul mașinii lor oamenii legii au descoperit trupul neînsuflețit al fetiței lor.

Din primele informații se pare că micuța a fost omorâtă prin înfometare.

Doi japonezi au îngrozit comunitatea în care locuiesc. Rena și Yuta Suzuki au fost arestați după ce s-a descoperit că și-au înfometat fetița de trei ani, pe Ryusei, până când aceasta a murit.

Oribila crimă s-a întâmplat undeva în luna iunie, dar până acum nu s-a știut nimic. Vecinii celor doi criminali au anunțat autoritățile gândindu-se că fetița pe care nu o mai văzuseră de ceva timp probabil este maltratată, potrivit romaniatv.net

Nimeni nu se aștepta însă să fie moartă de câteva luni. Chestionați, părinții au spus inițial că fata ar fi cu bunica ei. Bunica le-a spus oamenilor legii însă că nu a mai văzut fetița din martie. Când polițiștii au decis să percheziționeze toate proprietățile cuplului au descoperit corpul neînsuflețit al fetiței ascuns în portbagajul mașinii.

Până în acest moment nu se știe de ce cei doi părinți au decurs la acest gest. După oribila crimă, corpul fetiței a fost pus într-o ladă frigorifică și apoi în portbagajul mașinii, unde a fost ținut timp de câteva luni.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/o-fetita-a-fost-ucisa-prin-infometare-de-proprii-parinti-trupul-copilei-tinut-luni-intregi-intr-o-lada-frigorifica-32523.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/o-fetita-a-fost-ucisa-prin-infometare-de-proprii-parinti-trupul-copilei-tinut-luni-intregi-intr-o-lada-frigorifica-32523-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv