Autor:
Andrei Micşa
|
duminică, 27 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 16 Vizualizari

<!–

–>

Kim Jong-Un

Liderul de la Phenian, Kim Jong-Un a transmis un mesaj cu privire la moartea lui Fidel Castro, anunț care a șocat pe toată lumea

În mesajul transmis duminică, Kim subliniază că “Fidel Castro Ruz a onorat suveranitatea și demnitatea Cubei” și “a excelat prin dăruirea sa pentru poporul cubanez”, potrivit agerpres care citează agenția oficială de presă de la Phenian, KCNA.

Scrisoarea de condoleanțe este adresată actualului președinte al Cubei, Raul Castro, fratele celui decedat vineri, la vârsta de 90 de ani.

“Deși tovarășul Castro a murit, nobilele realizări pe care le-a lăsat moștenire vor străluci în inimile celor două popoare ale noastre și în inimile tuturor oamenilor progresiști”, mai scrie președintele Coreei de Nord.

Fidel Castro a vizitat o singură dată Coreea de Nord, în 1986, când s-a întâlnit cu fondatorul regimului comunist nord-coreean, Kim Ir-sen, și cu fiul și moștenitorul acestuia la conducerea țării, Kim Jong-il, tatăl actualului președinte de la Phenian.

Kim Jong-un, care conduce singurul regim comunist ereditar din lume, aflat la a treia generație, apreciază faptul că acum Cuba are parte, “din voința lui Fidel Castro Ruz, de înțeleapta conducere a tovarășului Raul Castro Ruz”.

Tag-uri:
Kim Jong, Fidel Castro, Kim Jong Un, Coreea de Nord, Phenian, Cuba

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kim Jong-Un a făcut ANUNȚUL DE ULTIMĂ ORĂ și a ȘOCAT pe toată lumea! Ce spune despre MOARTEA lui Fidel Castro.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/b-controversa-the-interview-b-nu-e-de-gluma-cu-kim-jong-un-sa-razi-de-el-e-un-drum-catre-moarte-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/b-controversa-the-interview-b-nu-e-de-gluma-cu-kim-jong-un-sa-razi-de-el-e-un-drum-catre-moarte-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Andrei Micşa | duminică, 27 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 16 Vizualizari <!-- --> Kim Jong-Un Liderul de la Phenian, Kim Jong-Un...

Preluat de la EVZ