loading…

Neymar Jr, fotbalistul brazilian al echipei FC Barcelona, a fost implicat, astăzi, într-un accident rutier minor, când se alătura lotului formației catalane pentru meciul din deplasare cu Real Sociedad, mașina sa fiind avariată pe partea stângă, informează Marca.

Accidentul a avut loc la o ieșire de pe autostradă, în timp ce Neymar se îndrepta spre baza sportivă a Barcelonei, pentru a pleca alături de colegii săi spre aeroport, în vederea deplasării la San Sebastian, pentru meciul cu Real Sociedad. Neymar a scăpat nevătămat, mașina, un Ferrari 458 Spider, fiind lovită pe partea stângă. Autoturismul condus de brazilian a intrat în coliziune cu un alt vehicul și s-a răsucit pe sensul de mers, fără însă ca vreo persoană să fie rănită, potrivit Mediafax.

Conform informațiilor oferite de către jurnaliștii spanioli, mașina a fost lăsată în grija unui om din staff-ul Barcelonei, care s-a asigurat că totul decurge bine, iar Neymar va reintra în posesia acesteia. În ciuda accidentului, fotbalistul brazilian a primit acceptul medicilor de a juca în partida Barcelonei de pe Anoeta, un teren pe care catalanii nu au mai câștigat din 2007.

Meciul Real Sociedad – Barcelona va avea loc duminică, 27 noiembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Anoeta, în etapa a 13-a din campionatul Spaniei.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/neymar-a-fost-implicat-intr-un-accident-rutier-32517.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/neymar-a-fost-implicat-intr-un-accident-rutier-32517-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv