loading…

Fostul primar al comunei Lunca Mureșului, județul Alba, Ioan Rusu, a fost găsit, astăzi, mort lângă mașina sa, în apropierea unui dispensar, moartea acestuia fiind suspectă deoarece avea leziuni provocate de un cuțit în zona gâtului.

Marius Ungureanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, a declarat că persoana găsită decedată este fostul primar al comunei Lunca Mureșului, potrivit Mediafax.

Este o moarte suspectă, se efectuează cercetări la fața locului. Urmează să desfășoare și alte cercetări, inclusiv autopsia medico-legală până vom stabili exact cauza morții”, a spus Marius Ungureanu.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a adăugat că la fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, condusă de procuror criminalist cu polițiști, inclusiv medic legist și urmează să se facă autopsia medico-legală și celelalte cercetări specifice.

Fostul primar Ioan Rusu a fost găsit mort lângă mașina sa, în apropierea dispensarului, prezentând leziuni provocate de un cuțit în zona gâtului.

Oamenii din comună susțin că fostul edil era un om liniștit, nu era recalcitrant și nu știu să fi avut conflicte cu cineva.

Ioan Rusu a fost primar al comunei Lunca Mureșului în perioada 2012 – 2016.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/fost-primar-al-unei-comune-din-alba-gasit-mort-langa-masina-cu-lovituri-in-zona-gatului-32506.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/fost-primar-al-unei-comune-din-alba-gasit-mort-langa-masina-cu-lovituri-in-zona-gatului-32506-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv