Autor:
Antonia Hendrik
|
duminică, 27 noiembrie 2016 | 1 Comentarii
| 111 Vizualizari

<!–

–>

În acestă seară la emisiunea “Dosar de politician” B1 TV, Elena Udrea, a făcut câteva declaraţii interesante despre “sistem” dar şi despre mult discutatul subiect: ONG-urile lui Soroş care funcţionează pe teritoriul României.

“În ciuda unei luptei  pe care am dus-o cu sistemul, am scos scoruri foarte bune. Sistemul este numit în functii, chiar şi de către domnul preşedinte Basescu, eu în schimb,  am fost aleasă de fiecare dată, a spus acesta în emisiunea menţionată.

În platou a fost invitat şi deputatul Sebastian Ghiţă unde Elena Udrea a însistat pe subiectul “întâlnirea din podgoria personală” cerându-i probe: “Vreau poze de la crama domnului Ghită cu doamna Koveşi, sigur vor fi mai interesate fată de acestea pe  care le vedem  acum cu şefa DNA”.

“Îl consider laş pe Ponta şi fricos, se află în lista celor zece bărbati din campania mea” reproşându-i lui Sebastian Ghită, că şi el se teme, de exemplu să-i pronunţe numele lui Coldea.

Tot deputatul Udrea, după ce s-a ajuns la subiectul mult discutat în ultima perioadă, despre ONG-urile lui Soroş, a întrebat: “Cine i-a permis lui Soroş să aibă un astfel de comportament la noi în ţară?”

Iar atunci când Sebastian Ghiţă a spus că Florian Coldea primeşte SMS-uri de jurnalişti, Elena Udrea a replicat:” Aşa de slab să fie Coldea şi să se teamă de mesajele  pe care le primeşte de la Sorina Matei si Tapalagă?”

Legat de numirea Codruţei Koveşi la DNA , deputatul Udrea a amintit despre faptul cum ONG-iştii au sărit pe Băsescu la numirea ei. Ce trebuie înţeles, că “sistemul” sunt niste ONG-iştii, a întrebat acesta.

“Insist să spun că  aceste ONG-uri fac jocurile sistemului, a celor care deţin funcţii publice de putere, în mod cert au o strategie de preluare a puterii. E posibil ca domnul Coldea să fie seful lor” a mai sus Elena Udrea.

Fostul ministru MDRT, l-a întrebat cine i-a cerut să o angajeze pe Sorina Matei la RTV. Acesta i-a răspuns: “La intervenţia domnului Oprea  am angajat-o pe Sorina Matei”.

“Trebuie schimbat modul cum se conduce această ţară. Nu mai există democraţie, vor să perpetueze puterea în mod ocult. Trebuie schimbată legislaţia.  Avem nevoie de un guvern politic care să-şi asume interesele românilor, a firmelor româneşti şi să se schimbe modul de funcţinare a clasei politice.

Deputata a mai adăugat: “cred că există operaţiunea de scoaterea Elenei Udrea din politică.  

Spre finalul emisiunii, Elena Udrea a spus tranşant că ” (…) cel mai bun premier este Traian Băsescu, are toate şansele să ajungă, va fi cel care va putea să aducă la normalitatea în acestă ţară”.

Spontană cum o ştim, deputata,  a făcut un cadou partenerului de emisiune, o cucuvea mov cu speranţa că Sebastian Ghiţă va arăta probe în urma afirmaţiilor făcute despre Laura Codruţa Koveşi.

 

Tag-uri:
Elena Udrea, Sebastian Ghi, Sebastian Ghită, Florian Coldea, Sorina Matei, Elenei Udrea, Traian Băsescu, Laura Codru, Co Elena, Col Elena, Cold Elena, Colde Elena, Coldea Elena, Iar Atunci, Elena Udre, Elena Udr, Elena Ud, B1, El Udrea, Ele Udrea, Elen Udrea, cucuveau mov, cadou, lui Ghiţă

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Udrea a surprins în acestă seară la o emisiune TV: I-a făcut cadou lui Sebastian Ghiţă o “cucuvea mov”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/udreaemisiune-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/udreaemisiune-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Antonia Hendrik | duminică, 27 noiembrie 2016 | 1 Comentarii | 111 Vizualizari <!-- --> În acestă seară la emisiunea 'Dosar de...

Preluat de la EVZ