loading…

Verișoara reginei Elisabeta a II-a, Margaret Rhodes, s-a stins din viață la 91 de ani. Durerea reginei este și mai mare deoarece cele două erau cele mai bune prietene.

Verișoara reginei fusese diagnosticată cu o boală incurabilă la începutul lunii noiembrie, când Elisabeta a II-a s-a dus să o vadă. Suverana este extrem de afectată de pierderea lui Margaret, întrucât cele două erau foarte apropiate și au crescut împreună, potrivit romaniatv.net

Rhodes a apărut în numeroase documentarii despre regină, însă nu dădea niciodată interviuri. Ele erau foarte apropiate și se vedeau în fiecare duminică în Windsor, după ce Suverana mergea la biserică.

Regina este devastată de pierderea prietenei ei cea mai bună. Au crescut împreună și au foarte multe amintiri”, a declarat o sursă pentru Sunday Express.

Palatul Buckingham a refuzat să dea declarații, precizând că este „o problemă privată”.

Rhodes a fost prima verișoară a Elisabetei a II-a și cel mai mare copil al Lordului al 16-lea Elphinstone și a soției saleLady Mary Bowes-Lyon.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/doliu-in-familia-regala-britanica-s-a-stins-din-viata-verisoara-reginei-elisabeta-a-ii-a-32516.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/doliu-in-familia-regala-britanica-s-a-stins-din-viata-verisoara-reginei-elisabeta-a-ii-a-32516-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv