loading…

Un copil în vârstă de 10 ani din orașul sucevean Salcea a ajuns, seara trecută, la spital, cu arsuri de gradele 1 și 2 după ce a aruncat benzină în sobă pentru a aprinde focul, provocând izbucnirea unui incendiu în camera în care se afla.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că un copil în vârstă de 10 ani din orașul Salcea a fost transportat, sâmbătă seara, de un echipaj de intervenție la Spitalul Județean de Urgență Suceava cu arsuri de gradele 1 și 2 pe circa 12 la sută din suprafața corpului, potrivit romaniatv.net

Copilul a fost rănit într-un incendiu care a cuprins camera în care se afla din cauză că a încercat să aprindă focul din sobă cu benzină.

Copilul a aruncat benzină în sobă, iar focul a răbufnit și a cuprins toate bunurile din cameră, pe aproximativ 15 metri pătrați.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/copil-de-10-ani-in-spital-dupa-ce-a-vrut-sa-aprinda-soba-folosind-benzina-32501.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/copil-de-10-ani-in-spital-dupa-ce-a-vrut-sa-aprinda-soba-folosind-benzina-32501-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv