Autor:
Andrei Vişan
|
duminică, 27 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 26 Vizualizari

<!–

–>

Poştaşul neamţ, preferatul câinilor

În jur de 1.500 de factori poştali germani sunt muşcaţi de câini în fiecare an în timpul exercitării profesiei.

Directorul Deutsche Post, Frank Appel, a declarat că cei 100.000 de factori poştali ai companiei au fost instruiţi cum să interacţioneze cu câinii, dar că mulţi au trebuit totuşi să-şi ia concedii din cauza leziunilor provocate de atacurile acestora.

“Câinii agresivi ar trebui să fie ţinuţi în interior”, atunci când sosesc poştaşii, a declarat Appel într-un interviu acordat duminică ziarului german Bild am Sonntag.

Appel a declarat, de asemenea, că firma sa continuă să studieze posibilitatea folosirii dronelor pentru livrarea corespondenţei şi a coletelor, dar este necesar să fie puse în aplicare legi clare, pentru că personalul care conduce dronele trebuie să obţină o licenţă pentru acest lucru.

“În acest moment, testăm drone pentru cazuri specifice, de exemplu pentru furnizarea de medicamente în locaţii greu accesibile”, a spus Appel.

Tag-uri:
câini, postasi, muscati, nemti, drone, Directorul Deutsche, Frank Appel

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câţi POSTAŞI nemţi sunt MUŞCAŢI de CÂINI.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/postas-germania-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/postas-germania-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Andrei Vişan | duminică, 27 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 26 Vizualizari <!-- --> Poştaşul neamţ, preferatul câinilor În jur de 1.500...

Preluat de la EVZ