Autor:
Ana Petrescu
|
duminică, 27 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 23 Vizualizari

<!–

–>

Traian Băsescu, președintele PMP

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat, într-o emisiune difuzată de România TV, că în primul său mandat prezidențial Justiția era controlată politic, iar “directorul SRI circula cu mașina de la Sorin Ovidiu Vântu”.

“În Justiție se fac abuzuri, este indiscutabil. Până la urmă acei procurori ar trebui să răspundă. Soluția nu este să punem Justiția sub control. Justiția trebuie să dea o lege pe care tot ea să o aplice. Eu am preluat o Justiție controlată politic, iar la sfârșitul mandatului am lăsat o Justiție care nu mai e controlată politic. Când am venit în funcție, directorul SRI circula cu mașină de la Sorin Ovidiu Vântu. Am pus ofițeri tineri șefi, unul dintre ei maior, acum general cu trei stele. Toate abuzurile care se fac se datorează unei boli care se numește boala puterii”, a afirmat Traian Băsescu, actualul lider al PMP.

Fostul șef al statului a precizat că nu a controlat niciodată vreun serviciu de informații în cei 10 ani cât a fost președintele României.

“Oamenii politici nu-s parte a sistemului. Eu nu am avut toată puterea din România. În 10 ani nu am controlat niciodată vreun Serviciu de informații. Eu sunt beneficiar. Președintele stabilea și ducea în CSAT cu prioritățile pe anul următor. Se aproba, iar Serviciile de informații erau controlate de Parlament”, a explicat Băsescu.

Tag-uri:
basescu, justitie, abuzuri, control politic, traian basescu, sorin ovidiu vantu, SRI

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu, despre ABUZURILE din Justiție: Când am venit în funcție, directorul SRI circula cu mașină de la Sorin Ovidiu Vântu.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/traian-basescu-i-a-criticat-pe-sefii-dna-si-sri-465x390-4.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/traian-basescu-i-a-criticat-pe-sefii-dna-si-sri-465x390-4-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Autor: Ana Petrescu | duminică, 27 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 23 Vizualizari <!-- --> Traian Băsescu, președintele PMP Fostul președinte al României,...

Preluat de la EVZ