Autor:
Costin Popa
|
duminică, 27 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 66 Vizualizari

<!–

–>

Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut o serie de afirmaţii legate de achiziţia ”Cuminţeniei Pământului”. Dragnea susţine că procurorii DNA au fost la ministerului Culturii, de unde au ridicat mai multe documente.

“Cuminţenia Pământului, acolo este o poveste atât de întortocheată, atât de neclară, mulţi spun că este cu iz penal, încât îmi vine greu să cred că acolo nu se vor face cercetări. Din ceea ce am înţeles eu – nu am această informaţie confirmată – se pare că procurorii au ridicat deja documente de la Ministerul Culturii, pe Cuminţenia Pământului. În al doilea rând, fonduri europene. România a pierdut miliarde de euro în acest an. Este vorba de un prejudiciu uriaş (…). Subvenţiile întârziate la agricultură pentru fermieri (…), nescăderea preţurilor la medicamente cu 35% (…), Hotărârea de Guvern prin care s-a crescut preţul la medicamente în detrimentul producătorilor români, dar în avantajul distribuitorilor…”, a afirmat Dragnea la România TV.

De asemenea, Dragnea a spus că cei din Guvernul Cioloş ar trebui să fie cercetaţi şi pentru „utilizare de date şi informaţii false minţind instituţii importante ale statului, cum este Parlamentul”.

„Informaţii şi date false furnizate de către miniştri către Parlament şi atunci când a fost vorba de Legea prin care s-au tăiat 102 taxe, şi când a fost vorba de legea prin care s-au mărit cu 15% salariile pentru medici şi profesori, astea pot intra sub incidenţa Codului penal. Spuneau că impactul bugetar este atât de mare încât nu există bani în buget şi nu poate fi suportat. Este o minciună care nu poate fi iertată. În momentul în care dai informaţii false legislativului, poţi bloca nişte legi care sunt bune pentru români”, a mai precizat Dragnea.

Tag-uri:
Liviu Dragnea, Ministerul Culturii, Guvernul Ciolo, minsiterul culturii, procurori dna, dna, cumintenia pamantului, guvern, justitie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anunţul lui Liviu Dragnea ÎI DĂ FIORI lui Dacian Cioloş: “Se pare că PROCURORII DNA au RIDICAT DOCUMENTE de la Ministerul Culturii”. Totul ARE LEGĂTURĂ cu achiziţia “Cuminţeniei Pământului”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/liviu-dragnea-465x390-4.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/liviu-dragnea-465x390-4-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialGuvern
Autor: Costin Popa | duminică, 27 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 66 Vizualizari <!-- --> Liviu Dragnea Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut...

Preluat de la EVZ