loading…

Nivelul participării la al doilea tur al scrutinului primar al conservatorilor pentru desemnarea candidatului pentru președinție a crescut cu 10-15% la prânz, față de primul tur desfășurat duminica trecută, informează Reuters.

Thierry Solere, președintele comitetului organizator al alegerilor primare pentru Republicani, a sus presei franceze că pană la prânz au votat 1,27 millioane de francezi, potrivit Agerpres.

Este vorba de o creștere cu 10-15 procente“, a spus Solere.

Aproximativ 4,4 milioane de francezi au votat în primul tur de duminica trecută, când primul clasat a fost fostul premier Francois Fillon, urmat de Alain Juppe, și el fost premier și actualul primar al orașului Bordeaux. Ei se înfruntă azi în turul al doilea, iar câștigătorul va fi desemnat candidatul Republicanilor la Președinția Franței.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/1-27-de-milioane-de-alegatori-au-votat-pana-la-pranz-in-turul-doi-al-primarelor-republicanilor-in-franta-32521.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/1-27-de-milioane-de-alegatori-au-votat-pana-la-pranz-in-turul-doi-al-primarelor-republicanilor-in-franta-32521-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv