loading…

Un copil în vârstă de 10 ani din orașul sucevean Salcea a ajuns, în această seară, la spital, cu arsuri de gradele 1 și 2 după ce a aruncat benzină în sobă pentru a aprinde focul, provocând izbucnirea unui incendiu în camera în care se afla.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că un copil în vârstă de 10 ani din orașul Salcea a fost transportat, sâmbătă seara, de un echipaj de intervenție la Spitalul Județean de Urgență Suceava cu arsuri de gradele 1 și 2 pe circa 12 la sută din suprafața corpului.

Copilul a fost rănit într-un incendiu care a cuprins camera în care se afla din cauză că a încercat să aprindă focul din sobă cu benzină, notează Mediafax.

Copilul a aruncat benzină în sobă, iar focul a răbufnit și a cuprins toate bunurile din cameră, pe aproximativ 15 metri pătrați.

Băiatul a suferit arsuri și era în stare de șoc, fiind preluat de o ambulanță cu medic și transportat la SJU Suceava pentru evaluare și îngrijiri medicale.

Găleată a afirmat că pentru lichidarea incendiului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/un-copil-a-ajuns-la-spital-cu-arsuri-dupa-ce-a-incercat-sa-aprinda-focul-in-soba-cu-benzina-32491.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/un-copil-a-ajuns-la-spital-cu-arsuri-dupa-ce-a-incercat-sa-aprinda-focul-in-soba-cu-benzina-32491-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv