loading…

Un bărbat de 61 ani din localitatea bistrițeană Dorolea și-a găsit sfârșitul în bucătăria de vară a casei sale, în care obișnuia să doarmă, după ce un incendiu a cuprins imobilul în dimineața zilei de sâmbătă, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Vecinii au fost cei care au sunat la 112 pentru a cere intervenția pompierilor, însă, în pofida acțiunii voluntarilor din sat și a echipajelor de stingere a incendiilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat, iar bucătăria de vară, de aproximativ 20 metri pătrați, a fost distrusă în totalitate, scrie Agerpres.

Pompierii au stabilit că o cauză probabilă a incendiului ar fi amplasarea necorespunzătoare a unor materiale combustibile în apropierea sobei folosite la încălzirea bucătăriei de vară.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/un-barbat-a-murit-ars-de-viu-intr-un-incendiu-care-i-a-cuprins-casa-32467.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/un-barbat-a-murit-ars-de-viu-intr-un-incendiu-care-i-a-cuprins-casa-32467-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv