loading…

Scandal monstru la Pitești, un bărbat și soția sa au ajuns la spital după ce mai întâi s-au bătut. Înnebunit de gelozie, soțul a devastat resturantul pe care îl deține împreună cu femeia.

Scandalul s-a petrecut în restaurantul pe care familia îl deține pe centura Piteștiului. Beat și convins că nevasta îl înșeală, bărbatul a luat o rangă și a distrus mobilierul și geamurile localului. Apoi și-a alergat soția și spune ea, a și lovit-o.

Câțiva martori au auzit țipete și au sărit să-i despartă. Imediat au sunat și la 112. Mai mulți polițiști dar și un echipaj de pe ambulanță au ajuns la fața locului. Bărbatul era grav rănit așa că a fost dus la spital, notează romaniatv.net.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/scandal-in-restaurant-doi-soti-au-ajuns-la-spital-dupa-ce-s-au-luat-la-bataie-si-au-distrus-localul-32474.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/scandal-in-restaurant-doi-soti-au-ajuns-la-spital-dupa-ce-s-au-luat-la-bataie-si-au-distrus-localul-32474-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv