Autor:
Iasmina Ardelean
|
sâmbătă, 26 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 48 Vizualizari

<!–

–>

Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, astăzi, că nu vrea să comenteze refuzul lui Klaus Iohannis de a invita mai mulţi politicieni la recepţia de 1 Decembrie.

Co-preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat sâmbătă, la o conferinţă de presă organizată după întâlnirea liderilor acestei formaţiuni cu sindicatele din educaţie că nu doreşte să comenteze decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a nu invita mai mulţi politicieni la recepţia de 1 Decembrie, informează agerpres.ro.

“Să nu mă întrebaţi despre 1 decembrie şi de Iohannis că nu vă răspund nimic, pe cuvânt de onoare. (…) Am fost recent la un curs de media traning şi ne-au învăţat cum trebuie să ne comportăm la capcanele pe care ni le întindeţi. Astăzi suntem prea proaspeţi, cu toate cunoştinţele bine aşezate, încercaţi peste o săptămână că s-ar putea să mai uitam din ce ne-au predat instructorii’, a răspuns co-preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu unei întrebări pe această temă, la o conferinţă de presă organizată după întâlnirea liderilor acestei formaţiuni cu sindicatele din educaţie.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi, a anunţat joi că de 1 Decembrie vor fi organizate cu ocazia Zilei Naţionale parada militară la Arcul de Triumf şi o recepţie la Palatul Cotroceni, unde nu au fost invitate persoanele cu probleme penale.

Tag-uri:
Tariceanu, Iohannis, Klaus Iohannis, refuz, invitatie, parada, 1 Decembrie, Ziua Nationala, ALDE, lideri, educatie, sindicat, comentariu, politicieni, curs, training, capcana

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului REACŢIA lui Tăriceanu după ce Iohannis NU l-a INVITAT la parada de Ziua Naţională.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/tariceanu-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/tariceanu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Iasmina Ardelean | sâmbătă, 26 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 48 Vizualizari <!-- --> Călin Popescu Tăriceanu Călin Popescu Tăriceanu a declarat,...

Preluat de la EVZ