loading…

Un nou caz de agresiune la școală s-a întâmplat în urmă cu două zile la o școală dintr-un sat din Vrancea, acolo unde profesorul de religie este acuzat că a bătut trei elevi în oră.

Profesorul de religie de la Școala Vizantea Răzășească este acuzat că a agresat în timpul orei trei elevi care deranjau liniștea în clasă, scrie Adevărul.

Profesorul Jan Vasilescu s-a ales cu dosar penal după incidentul din școală și riscă să-și piardă postul în învățământ, în condițiileîn care se afla în primul său an de activitate didactică.

Pe unul dintre elevii scandalagii, dascălul l-ar fi lovit peste cap cu Biblia

“Este adevărat că a agresat copiii în timpul orei, domnul profesor motivând că erau obraznici, nu ascultau, nu au stat la locul lor și-au aruncat gențile prin clasă, au deplasat un scaun. Este primul an la școala noastră și primul an în învățământ, are 32 de ani, are la noi 10 ore și la o altă școală restul în completare. Pare un băiat liniștit care nu a dat semne că ar fi violent”, a declarat directorul școlii, profesorul Fănică Mărășteanu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/profesor-de-religie-cercetat-penal-dupa-ce-a-batut-trei-copii-32479.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/profesor-de-religie-cercetat-penal-dupa-ce-a-batut-trei-copii-32479-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv