loading…

Tragerea la sorți a Cupei Confederațiilor FIFA 2017 a avut loc astăzi, la Kazan (Rusia), iar campioana europeană Portugalia a fost repartizată într-o grupă cu Rusia, Noua Zeelandă și Mexic.

Atleta Elena Isinbaeva, dublă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, și fotbalistul Sergey Semak, cvintuplu câștigător al campionatului Rusiei, au fost gazdele ceremoniei tragerii la sorți. Cupa Confederațiilor va fi gazduită de Rusia în perioada 17 iunie – 2 iulie 2017, potrivit Mediafax.

Rusia a fost repartizată în Grupa A, din care mai fac parte Portugalia (campioana europeană), Mexic (campioana CONCACAF) și Noua Zeelandă (campioana Oceaniei).

În Grupa B a Cupei Confederațiilor, Germania (campioana mondială en-titre) va juca alături de Chile (campioana Americii de Sud), Australia (campioana Asiei) și câștigătoarea Cupei Africii pe Națiuni de anul viitor.

Meciurile se vor juca în patru orașe, Sankt Petersburg, care va găzdui și finala, Moscova, Soci și Kazan. Partida de deschidere va fi Rusia-Noua Zeelandă, în data de 17 iunie, la Sankt Petersburg. Echipele clasate pe primele două poziții în fiecare grupă vor avansa în semifinale.

Cupa Confederațiilor FIFA, fondată în 1992, a fost câștigată ultima dată de Brazilia, care deține și recordul de trofee (patru).

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/portugalia-in-grupa-cu-rusia-noua-zeelanda-si-mexic-la-cupa-confederatiilor-fifa-2017-32490.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/portugalia-in-grupa-cu-rusia-noua-zeelanda-si-mexic-la-cupa-confederatiilor-fifa-2017-32490-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv