Autor:
Antonia Hendrik
|
sâmbătă, 26 noiembrie 2016 | 1 Comentarii
| 16 Vizualizari

<!–

–>

Fostul star argentinian Diego Maradona a declarat că liderul cubanez Fidel Castro i-a fost ca un al doilea tată, subliniind că este extrem de trist după ce a aflat de moartea acestuia.

“Este o zi îngrozitoare. M-au anunţat că a murit cel care a fost cel mai mare, fără nicio îndoială. Fidel Castro este mort. Sunt foarte trist, pentru că el a fost pentru mine un al doilea tată”, a declarat Maradona.

“A murit prietenul meu, confidentul meu, cel care mă sfătuia, cel care mă suna la orice oră să discutăm despre fotbal, politică sau baseball. Sufletul îmi plânge pentru că l-am pierdut pe cel mai înţelept dintre toţi”, a scris fostul jucător pe Facebook.

Maradona se află la Zagreb, unde asistă la finala Cupei Davis dintre Argentina şi Croaţia.

El a fost apropiat de liderul cubanez, petrecând mai multe luni în Cuba pentru a-şi trata dependenţa de droguri.

Tag-uri:
Maradona, trist, Castro, ca un tată, prieten, confident, deces, fotbalist, Raul, Fidel Castro, Cupei Davis, Raul Castro

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maradona: Fidel Castro a fost ca un al DOILEA TATĂ pentru mine, sunt foarte trist.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/maradona-castro-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/maradona-castro-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Antonia Hendrik | sâmbătă, 26 noiembrie 2016 | 1 Comentarii | 16 Vizualizari <!-- --> Fostul star argentinian Diego Maradona a declarat...

Preluat de la EVZ