Autor:
Bianca Zaharescu
|
sâmbătă, 26 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 22 Vizualizari

<!–

–>

Grasu XXL

Grasu XXL se afla pe scenă atunci când un tânăr a scandat numele trupei care trebuia să cânte după momentul artistului. Enervat, Grasu XXL a mers glonţ la adolescent şi l-a lovit puternic.

Managerul lui Grasu XXL a spus că acest incident nu a fost o urmare a consumului de alcool, ala cum s-a speculat. A fost doar o răbufnire a artistului care nu şi-a putut controla nervii. “O palmă după ceafă nu e bătaie, nebunilor, care sunteți voi… Ar fi trebuit, la cum s-a comportat copilul respectiv… Chiar și așa, eu am greșit, palma trebuia să i-o administreze cineva acasă”, a scris Grasu pe pagina de Facebook.

,,Eram împreună cu prietenii mei şi mă distram, chiar dacă nu agreez acest cântăreţ. La ceva timp am început să-mi exprim dezacordul împotriva versurilor sale prin intermediul unor semne, nu tocmai adecvate ce-i drept… După un timp el a observat acest lucru şi a trimis bodyguarzii să ia măsuri. Necunoscându-mi identitatea, aceştia au luat măsuri împotriva altuia, agresându-l doar verbal şi spunându-i să părăsească clubul. În acest timp, după cum se poate observa şi pe filmare artistul a coborât de pe scenă şi m-a lovit”, a declarat tânărul pentru synews.ro.

Grasul XXL nu este la prima abatere de acest gen. În urmă cu trei ani, rapper-ul a mai avut o astfel de ieşire nervoasă în timpul unui concert susţinut la Roma.

Tag-uri:
grasu xxl, grasu xxl a batut un student, student batut, concert grasu xxl

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului GRASU XXL a BĂTUT un student în timpul unui spectacol. Aristul nu este la prima abatere de acest fel.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/photo-grasu-xxl-12-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/photo-grasu-xxl-12-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Bianca Zaharescu | sâmbătă, 26 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 22 Vizualizari <!-- --> Grasu XXL Grasu XXL se afla pe scenă...

Preluat de la EVZ