loading…

Două persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, iar față de o altă persoană s-a dispus măsura controlului judiciar pentru trafic cu produse care au efecte psihoactive, în urma unor percheziții domiciliare în Onești și Brașov.

Potrivit unui comunicat transmis de IGPR, polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au făcut, miercuri, șapte percheziții domiciliare în Onești și Brașov, la persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, scrie Mediafax.

Perchezițiile au vizat probarea activității infracționale a unor persoane specializate în efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate în vederea cercetărilor 800 de țigarete confecționate artificial conținând substanțe cu efecte psihoactive, dispozitive, instrumente și ambalaje folosite pentru prepararea, porționarea și administrarea substanțelor, un pistol cu bile, telefoane mobile, laptop-uri, 4.020 de euro și 7.100 de lei.

Șase persoane au fost conduse la sediul DIICOT Bacău, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale, iar apoi două persoane, cu vârste de 23 și 24 de ani, au fost reținute, iar față de o altă persoană, de 24 de ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. Ulterior, cele două persoane reținute au fost prezentate Tribunalului Bacău, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/doua-persoane-arestate-preventiv-pentru-trafic-cu-produse-care-au-efecte-psihoactive-32473.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/doua-persoane-arestate-preventiv-pentru-trafic-cu-produse-care-au-efecte-psihoactive-32473-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv