loading…

Un bebeluș de o lună jumătate a fost găsit mort, în această dimineață, într-un tomberon din Bârlad. Băiețelul decedase în urmă cu patru-șapte zile.

Poliția face apel către populație: oricine cunoaște un bebeluș cu astfel de semnalmente, dispărut, este rugat să sune la 112.

“Dosarul va fi inregistrat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad, iar cauza mortii va fi stabilita dupa efectuarea analizelor histopatologice. La aceasta ora stim cu certitidine ca bebelusul avea aproape doua luni, a fost ingrijit, a fost nascut viu si este decedat de mai mult de patru zile (intre 4 si 7 zile – n.r). Rezultatele analizelor histopatologice vor arata de ce a decedat”, a precizat procurorul criminalist Alice Ruja.

Potrivit , politistii barladeni efectueaza cercetari pentru a identifica mama care si-a aruncat copilul la gunoi, dupa ce acesta a murit. Bebelușul a fost găsit dimineață la orele 5.30, de un căutător în gunoaie, un anume Doru, care a văzut deasupra peste gunoaie un sac menajer. A luat sacul și când l-a desfăcut a văzut un copil înfășurat într-o păturică albă. Bebelușul era vânăt, semn că era mort.

A sunat la 112, la orele 5.39, anunțând grozăvia. Criminaliștii sosiți la fața locului au început cercetările, iar copilul decedat a fost lăsat exact cum a fost găsit, pentru a nu fi șterse eventualele urme. După câteva ore a fost transportat la Serviciu de Medicină Legală Vaslui, pentru efectuarea necropsiei.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/descoperire-macabra-intr-un-tomberon-bebelus-gasit-intr-un-sac-de-gunoi-32475.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/descoperire-macabra-intr-un-tomberon-bebelus-gasit-intr-un-sac-de-gunoi-32475-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv