loading…

În 1993, aflat în Sudan, fotograful Kevin Carter ‘trage”’ceea ce mulți consideră cea mai interesantă dar și mai crudă imagine din istorie: un vultur așteaptă moartea unei fetițe pentru a o devora.

Poza ajunge pe prima pagină a revistelor, premiile încep să curgă. Însă mintea lui Kevin o ia razna, simte o presiune uriașă, lumea-l întreabă de ce nu a intervenit, de ce nu a salvat copilul. Pe 27 iulie 1994, Carter se sinucide, lăsând o scrisoare plină de rânduri dramatice, scrie a1.ro.

Pe 27 iulie 1994, când nu împlinise, încă, 34 de ani, Kevin Carter se sinucide.

”Îmi pare, sincer, său! Durerea a ucis pofta de viață, bucuria. Sunt depresiv…fără telefon…fără bani de chirie…fărăr bani pentru copil…fără bani! Sunt vânat de imaginile morții, de corpuri, de copilași împușcați, de ofițeri de poliție, de execuții publice. Sunt bucuros pentru că mă duc să-l reîntâlnesc pe Ken (n.r. – Ken Oosterbroek, colegul său din ”Bang – Bang”, ucis în aprilie, în Africa de Sud). 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cum-s-a-sinucis-fotograful-care-a-castigat-numeroase-premii-cu-imaginea-unui-vultur-care-asteapta-un-copil-sa-moara-32477.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cum-s-a-sinucis-fotograful-care-a-castigat-numeroase-premii-cu-imaginea-unui-vultur-care-asteapta-un-copil-sa-moara-32477-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv