Autor:
Daniel Teodoreanu
|
sâmbătă, 26 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 2 Vizualizari

<!–

–>

Cristi Borcea

Cristi Borcea. Ce-a fost şi ce-a ajuns să facă la închisoare.

Transferat de la Poarta Albă la Jilava, fostul acţionar al clubului de fotbal Dinamo, Cristi Borcea, a ajuns într-o situaţie la care cu siguranţă nu s-a gândit vreodată înainte de a intra la închisoare.

”Cazat” în regim deschis într-o cameră de patru persoane, Borcea se ocupă de curăţenie, potrivit unor surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), citate de news.ro. La această situaţie s-a ajuns la cererea acestuia, întrucât şi-a dorit să muncească.

Borcea a fost implicat într-un scandal legat de unele privilegii pe care le-ar fi avut în perioada în care se afla la Penitenciarul Poarta Albă şi în urma căruia Corpul de Control al Ministrului Justiţiei a întocmit un raport, în urma unei verificări dispuse de ministrul Justiţiei, Raluca Prună.

Din acele verificări a reieşit că deţinutul Borcea avea parte de un regim preferenţial: vorbea zeci de minute la telefon şi ar fi beneficiat şi de mult mai multe vizite decât cele trei întâlniri lunare prevăzute de lege.

În prezent, Borcea execută pedeapsa de şase ani şi patru luni pe care a primit-o în dosarul Transferurilor, dar pentru că nu şi-a recunoscut vina, a primit şapte ani şi zece luni de închisoare de la judecătorii Curţii de Apel Bucureşti. Condamnarea nu sunt definitivă.

Tag-uri:
cristi borcea, borcea, cristi borcea dosarul transferurilor, dosarul transferurilor, cristi borcea jilava, cristi borcea poarta alba, jilava, poarta alba, cristi borcea condamnat, cristi borcea condamnare, cristi borcea alina vidican, cristi borcea valentina pelinel, borcea pelinel, borcea vidican, borcea dosarul transferurilor, borcea dinamo, borcea puscarie, borcea inchisoare, dosar borcea, borcea dosar

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristi Borcea. Ce-a fost ŞI CE-A AJUNS SĂ FACĂ LA ÎNCHISOARE. Poveste de viaţă despre MĂRIRE ŞI DECĂDERE în spatele gratiilor de la Jilava.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cristi-borcea_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cristi-borcea_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Daniel Teodoreanu | sâmbătă, 26 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 2 Vizualizari <!-- --> Cristi Borcea Cristi Borcea. Ce-a fost şi...

Preluat de la EVZ