loading…

 Se știe de ceva vreme că aplicațiile rețelelor sociale, precum Facebook, pot avea un efect negativ asupra autonomiei bateriei unui dispozitiv mobil. După cum scrie site-ul , Facebook a avut o serie de probleme când a venit vorba de dezvoltarea pentru Android, iar una dintre cele mai importante a fost efectul negativ asupra autonomiei bateriei.

În luna ianuarie a acestui an, un jurnalist  a publicat un material cu privire la Facebook. În textul respectiv, era demonstrat faptul că bateria telefonului rezista mai mult în timp după ce aplicația era dezinstalată. Iar rezultatele au fost confirmate și de către membri ai comunității Reddit, scrie playtech.ro.

Facebook poate afecta și consumul de date mobile. În cazul acesteia, de exemplu, dacă limitați numărul notificărilor afișate, veți câștiga atât trafic de date cât și baterie. Diferența este că, atunci când optați pentru micșorarea traficului generat din interiorul unei aplicații, restricțiile vor rămâne în vigoare atât pe 3G, cât și pe WiFi.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/ce-efecte-are-aplicatia-facebook-asupra-bateriei-telefonului-32486.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/ce-efecte-are-aplicatia-facebook-asupra-bateriei-telefonului-32486-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv