loading…

Procurorii au început o anchetă după ce un bărbat condamnat la 26 de ani de închisoare pentru uciderea soției patronului său, în vârstă de 37 de ani din Slatina, s-a sinucis în Penitenciarului Drobeta Turnu Severin.

Reprezentanții Penitenciarului Drobeta Turnu Severin au declarat pentru Mediafax, că Eugen Fană a fost găsit, vineri, spânzurat în celulă, ancheta fiind preluată de Parchetul Severin.

“Este vorba despre un deținut cu o pedeapsă de peste 25 de ani, pentru infracțiunea de omor calificat. Acesta a fost găsit spânzurat în camera detentiunii. A fost solicitată ambulanța din Drobeta Turnu Severin, deținutul fiind resuscitat, fără rezultat favorabil. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți și reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Mehedinți”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranță din Drobeta Turnu Severin, Leonard Telteu.

Crima pentru care a fost condamnat s-a petrecut în seara de 3 aprilie, într-un apartament situat într-un bloc de pe strada Teiului, din Slatina. Eugen Fană se cunoștea bine cu familia Micli, lucrând ca gestionar la firma de distribuție de produse farmaceutice de uz veterinar a soțului victimei sale. Potrivit unor surse, Fană nu se mai înțelegea, de o vreme, cu patronul său, Dan Micli, care îi reproșa ca nu își face bine treaba. Mai mult, la începutul acelei săptămâni, a avut o loc discuție aprinsă între cei doi, iar joi bărbatul a fost obligat să își dea demisia. Astfel, seara, individul, care o cunoștea bine pe Nela Micli, a mers acasă la ea și a profitat de faptul că era doar cu fiul de șapte ani. Nebănuind nimic, aceasta i-a deschis și l-a poftit înăuntru. Eugen Fană a închis copilul într-o altă cameră și a înjunghiat-o mortal pe gazdă. Cu mâinile pătate, asasinul a încuiat locuința, a luat cheile de la mașina victimei și a fugit.

Rămas singur în casă și bănuind ce i s-a întâmplat mamei sale, fiul de șapte ani al familiei Micli a început să o strige pe femeie. Pentru că aceasta nu îi răspundea, el l-a alertat pe tatăl său, care a început disperat să-și sune soția. Până la urmă, Dan Micli a sunat la 112 anunțând că fiul său este blocat în casă, iar soția nu îi răspunde la telefon. Pompierii au intrat pe fereastră în locuința aflată la etajul unu, băiatul fiind cel care le-a deschis geamul. Salvatorii au fost cei care au descoperit cadavrul femeii.

Anchetatorii au arătat că Eugen Fană i-a aplicat victimei sale 16 lovituri de cuțit în zona spatelui, gât și mâna stângă, lovituri care au condus la decesul victimei, după care a luat cheile de la autoturismul victimei și a soțului acesteia, care se afla parcat în apropierea blocului, și a părăsit locul faptei.

Fană a fost prins a doua zi după crimă în județul Vâlcea, la volanul autoturismului familiei Micli. La vederea polițiștilor, el a încercat să se sinucidă, fără succes.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/barbatul-care-a-omorat-o-pe-sotia-patronului-sau-si-a-pus-capat-zilelor-in-inchisoare-32478.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/barbatul-care-a-omorat-o-pe-sotia-patronului-sau-si-a-pus-capat-zilelor-in-inchisoare-32478-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv