loading…

Vânzările de mașini diesel Renault și Volkswagen ar putea fi interzise în Franța. Decizia va fi luată în funcție de rezultatele unei anchete care vor fi publicate în luna decembrie, spun oficiali francezi.

Autoritățile franceze au înaintat procuraturii o serie de dovezi cu privire la metodele prin care mai mulți constructori, printre care Renault și Volkswagen, ar fi manipulat testele de emisii, scrie Automarket.ro.

Pentru a stabili dacă normele de poluare sunt depășite, anchetatorii se vor folosi de probe extrase din sediul Renault, de mai multe interviuri cu oficialii companiei și de rezultatele unor teste de emisii independente.

În ceea ce privește automobilele concernului Volkswagen, procurorii au deja probe că testele de emisii au fost trunchiate.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/vanzarile-de-masini-diesel-renault-si-vw-ar-putea-fi-interzise-in-franta-32435.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/vanzarile-de-masini-diesel-renault-si-vw-ar-putea-fi-interzise-in-franta-32435-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv