Autor:
Feri Predescu
|
vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 2 Vizualizari

<!–

–>

Este în plină desfășurare cea de-a 24 ediție a Târgului Internațional de Turism “TTWarsaw” (24 – 26 noiembrie 2016), manifestară expozițională la care România este țară parteneră. Sute de polonezi au vizitat uriașul stand al României interesându-se în principal de turismul de aventură, potrivit președintelui Autorității Naționale pentru Turism, Anca Nedea.

Șeful turismului românesc, Anca Nedea, susține că Târgul internațional de la Varșovia este un “succes deosebit pentru România”. Peste 500 de oficialități din Polonia, ambasadori, oameni de afaceri, operatori din turism, touroperatori, ziariști, au participat, seara trecută, la dineul oferit de delegația română. “Ansamblurile folclorice românești din Gorj și Oaș au făcut o atmosferă fantastică, fiind aplaudate îndelung”,a declarat, pentru EVZ, Anca Nedea. Reprezentanții României au prezentat la Târgul de la Varșovia destinațiile turistice din țară, standul românesc, în suprafață de 200 metri pătrați fiind desemnat cel mai frumos stand al târgului. 

Numărul polonezilor în România a crescut în ultimii ani, numai în 2015 fiind înregistrați 170.000 de turiști. “Tinerii polonezi au redescoperit, prin părinții lor, România, au văzut Transalpina, Transfăgărășanul, Gorjul cu ce înseamnă mountain bike, dar și salinele, peșterile, tot ce înseamnă turism de aventură e de mare interes pentru ei. La anul ne ocupăm și de turismul în sănătate”. La tarife, Polonia are aceeași paritate și, de aceea, polonezii își permit să viziteze România. “La alimentație publică sunt cu 10% mai jos decât noi, au o calitate foarte bună a serviciilor dar și noi stăm foarte bine in investițiile făcute în turism”, admite Anca Nedea. Din 2017, pentru ANT, alături de Polonia vor fi prioritate și țările scandinave, urmând ca Româna să participle la toate târgurile de turism de pe piețele scandinave.

Tag-uri:
Anca Nedea, Reprezentanții Rom

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UPDATE. Polonezii au redescoperit România la Târgul Internațional de Turism de la Varșovia .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/targ-international-varsovia-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/targ-international-varsovia-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Feri Predescu | vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 2 Vizualizari <!-- --> Este în plină desfășurare cea de-a...

Preluat de la EVZ