Autor:
Melania Stoica
|
vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 7 Vizualizari

<!–

–>

Sportivul a murit în ringul de box după o lovitură a adversarului

Kuba Moczyh, un tânăr boxer de 22 de ani, a murit la primul său meci de profesioniști, dup ce adversarul său l-a lovit, informează Realitatea.

Meciul a avut loc în Anglia, iar sportivul a murit în ring, după ce adversarul său, în vârstă de 17 ani, i-a dat un pumn. 

Arbitrul a respectat procedura și a numărat până la 10, însă Moczyk nu s-a ridicat, astfel el fiind transportat la spital, unde a murit câteva zile mai târziu. 

Tânărul sportiv a fost pregătit, în ultimii trei ani, de Leon Docwra, un antrenor care lucreză și cu Tyson Fury. În urma acestui incident tragic, acesta a luat decizia de a-și retrage fii, în vârstă de 11, respectiv 16 ani, de la box.

”Avea o inimă de aur și era un boxer foarte bun. Familia lui e devastată”, a declarat antrenorul. 

Tag-uri:
box, lupta, meci, Kuba Moczyh, Leon Docwra, adversar, moarte, ring de box

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului TRAGEDIE! Un boxer a MURIT în ringul de box după o LOVITURĂ a adversarului.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/box_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/box_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSport
Autor: Melania Stoica | vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 7 Vizualizari <!-- --> Sportivul a murit în ringul de box după...

Preluat de la EVZ