Autor:
Andrei Călin
|
vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 87 Vizualizari

<!–

–>

Kuba Moczyk

Kuba Moczyk, un boxer englez în vârstă de 22 de ani, a decedat după ce a fost făcut KO de un adversar minor, în vârstă de 17 ani.

Kuba Moczyk, în vârstă de 22 de ani, a decedat după ce a fost lovit în cap, la primul meci pe care îl disputa la profesioniști. Pugilistul a avut un adversar minor, în vârstă de 17 ani, și a fost făcut KO, căzând fulgerător la podea. Kuba nu și-a putut reveni, a fost transportat de urgență la spital și a murit după câteva zile, după cum anunță presa engleză. Kuba era antrenat de Leon Docwra, tehnician care lucrează și cu celebrul Tyson Fury. „Era un băiat minunat, cu o inimă de aur. Sunt șocat, nu-mi vine să cred. Familia Moczyk este desfigurată de durere”, a spus antrenorul. Leon Docwra și-a retras cei doi băieți, în vârstă de 11 și 16 ani, de la box, după acest tragic eveniment.

Tag-uri:
boxer, pugilist, tragedie, kuba moczyk, antrenor, tyson fury, a murit

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului TRAGEDIE. Un boxer A MURIT după ce a fost făcut KO. „Familia lui este desfigurată de durere”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/box-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/box-465x390-300x180.jpgrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Autor: Andrei Călin | vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 87 Vizualizari <!-- --> Kuba Moczyk Kuba Moczyk, un boxer englez...

Preluat de la EVZ