Autor:
Feri Predescu
|
vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 25 Vizualizari

<!–

–>

Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârșova cercetează un caz de mită electorală sau corupere a alegătorilor după ce un reprezentant al PSD a sunat la 112 reclamând că dintr-o autoutilitară a primăriei, în oraș se distribuie rechizite școlare în scop electoral, din dispoziția primarului, membru ALDE.

Polițiștii din Hârșova s-au deplasat imediat la locul indicat de reclamat și au găsit astfel o dubă, din interiorul căreia trei bărbați, cu vârste cuprinse între 34 și 58 de ani, toţi din oraș, distribuiau rechizite şcolare, în scop electoral. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că vehiculul aparține primăriei din Hârşova. În interiorul mașinii au fost găsite mai multe topuri de rechizite.

Cei trei bărbați au confirmat faptul că erau angajați ai primăriei Hârșova și că distribuie rechizitele din ordinul primarului. Mai mult, ar fi fost ajutați și de Poliția Locală a primăriei. Rechizitele fuseseră primite în luna septembrie de la Consiliul Județean Constanța pentru a fi distribuite la începutul anului școlar 2016-2017. Ar fi fost puse însă la păstrare pentru a fi oferite copiilor, acum, în campania electorală. Procurorii au deschis dosar penal in REM, pentru coruperea alegătorului.

Tag-uri:
Poliția Locală, Consiliul Județean

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal între PSD și ALDE la Constanța. Acuze de mită electorală cu rechizite școlare .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/primaria-harsova-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/primaria-harsova-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Feri Predescu | vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 25 Vizualizari <!-- --> Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârșova...

Preluat de la EVZ