Autor:
Ana Petrescu
|
vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 54 Vizualizari

<!–

–>

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj pe pagina personală de Facebook, cu ocazia Zilei internaţionale pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor, subliniind că “România Educată înseamnă o ţară în care respectul şi toleranţa primează”.

”Astăzi marcăm Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor. Trebuie să conştientizăm că orice abuz produce traume fizice şi psihice care lasă urme adânci. În societatea românească avem încă prea multe cazuri de femei şi fete care cad victime violenţei. România Educată înseamnă o ţară în care respectul şi toleranţa primează, principii în care cred şi pe care le voi promova mereu. Aşadar, să spunem un NU hotărât violenţei asupra femeilor!”, a scris şeful statului pe rețeaua de socializare. 

Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor este marcată, în fiecare an, la data de 25 noiembrie şi a fost stabilită de către Adunarea Generală a ONU prin Rezoluţia 54/134 din 17 decembrie 1999. 

Cu această ocazie, Organizaţia Naţiunilor Unite  (ONU) a invitat guvernele, organizaţiile internaţionale şi neguvernamentale să organizeze activităţi menite să trezească conştiinţa publică în faţa acestor probleme, se arată pe site-ul oficial al ONU. 

Tag-uri:
iohannis, klaus iohannis, violenta femei, onu, organizatia natiunilor unite

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iohannis îi pune la zid pe bărbaţii care îşi bat femeile .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/klaus-iohannis_1-465x390-8.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/klaus-iohannis_1-465x390-8-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ana Petrescu | vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 54 Vizualizari <!-- --> Klaus Iohannis Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri,...

Preluat de la EVZ