Autor:
Petre Ţache
|
vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 175 Vizualizari

<!–

–>

SURSA: PRO TV Sile Cămătaru sorbind vinul de împărtăşanie după botez

Temutul Vasile Balint s-a botezat în piscina din curtea vilei sale

Interlopul Vasile Balint, cunoscut drept Sile Camataru, s-a botezat. Anunţul a fost făcut de pastorul unei asociaţii intitulate Biserica Creştina Penticostală “Evanghelia”, care l-a botezat pe interlop în piscina din curtea casei sale. Sile Cămataru este plasat sub control judiciar într-un dosar de proxenetism. Interlopul şi-a petrecut în puşcărie aproape 20 de ani din viaţă pentru fapte cu violenţă. Pentru Sile Camataru, cristelniţa a fost chiar piscina aflata în curtea vilei sale din Ferentari. Martori i-au fost cei din familie care au cântat acompaniaţi de un acordeonist. Dupa botez, Sile Camataru s-a fotografiat În timp ce bea vinul de Împartăşanie dintr-un pahar cu picior. Acum trei săptămani, într-un interviu, Vasile Balint părea ca se caieşte pentru faptele sale: “Nu trebuie să uitaţi că şi noi suntem oameni şi oricine poate ajunge în situatia de a greşi, miniştri, parlamentari sau fosti şefi de stat”.

Într-un ceremonial similar a fost botezat şi fostul ministru de interne Cristian David, la Biserica Internaţională “Harul”. Amândoi au apelat la spălarea păcatelor dupa eliberarea din arest.

Tag-uri:
sile camataru, pocait, vasile balint

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului INCREDIBILl !Sile Cămătaru s-a pocăit.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/sile-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/sile-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialCrime, infracţiuni, fapt divers
Autor: Petre Ţache | vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 175 Vizualizari <!-- --> SURSA: PRO TV Sile Cămătaru sorbind vinul de...

Preluat de la EVZ