loading…

Criminalul în serie britanic Stephen Port a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a ucis patru tineri gay cu care s-a întâlnit după ce i-a contactat online, relatează The Associatede Press, citată de News.ro.

Unele dintre rudele victimelor au aclamat și aplaudat în momentul în care Curtea Centrală a Coroanei de la Old Bailey a anunțat sentința.

Port a fost găsit vinovat că și-a otrăvit victimele cu băutură, le-a violat în timp ce erau inconștiente și le-a aruncat rămășițele într-un cimitir din apropierea locuinței, digi24.ro

Acest maestru bucătar în vârstă de 41 de ani a fost găsit vinovat, de asemenea, de comiterea unor infracțiuni de natură sexuală asupra altor șapte bărbați, care au prezentat informații despre agresiuni.

Un organism independent care supraveghează activitatea poliției britanice anchetează cu privire la motivul pentru care detectivii nu au făcut inițial legătura între cei patru bărbați, ale căror trupuri au fost găsite în apropiere de locuința lui Port, în estul Londrei, în decurs de 15 luni.

Potrivit CNN, un activist pentru drepturile LGBT, Peter Tatchell, se întreabă dacă homofobia și discriminarea pe bază de clasă socială nu au jucat un rol în anchetă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/inchisoare-pe-viata-pentru-un-britanic-care-a-ucis-patru-tineri-gay-32446.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/inchisoare-pe-viata-pentru-un-britanic-care-a-ucis-patru-tineri-gay-32446-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv