loading…

Până la sosirea pompierilor doi polițiști locali au urcat în fugă scările și i-au scos pe cei doi soți. Bărbatul are probleme locomotorii și a fost coborât pe brațe până la parter. Femeia, disperată a încercat să salveze probabil câteva lucruri din casă și a suferit arsuri pe față și la păr. Ea a fost imediat introdusă într-o ambulantă suferind și un atac de panică. Le-a spus îngrozită polițiștilor că în balcon are și două butelii astfel ca exista pericolul unei explozii.

La fata locului au ajuns de urgento două autospeciale cu apă și spumă ale ISU, o ambulanță, echipaje de Poliție dar și de la E.On Gaz. 

sursa foto/video: botosaneanul.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/incendiu-intr-un-apartament-politia-locala-a-salvat-doi-soti-femeia-scoasa-cu-fata-si-parul-arse-galerie-foto-video-32420.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/incendiu-intr-un-apartament-politia-locala-a-salvat-doi-soti-femeia-scoasa-cu-fata-si-parul-arse-galerie-foto-video-32420-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv