Autor:
Georgeta Petrovici
|
vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 13 Vizualizari

<!–

–>

Scene desprinse din ”cascadorii râsului” la Timișoara. Hoții din buzunare au crezut că pot scăpa de polițiștii locali care patrulau într-o stație urcându-se în tramvai. Deși plănuiau să fure din buzunarele călătorilor, hoții au început să înjure oamenii legii, ca să nu fie prinși în flagrant. Asta după ce în urmă cu o săptămână au reușit să scape, tot de polițiștii locali, traversând printr-un loc nepermis, și fiind sancționați în consecință.

„Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban, aflați în patrulare pe mijloacele de transport în comun împreună cu controlorii RATT, au fost din nou pe fază ieri, în jurul orei 15.00, și au intervenit pentru a preveni comiterea de noi furturi din buzunare pe linia tramvaiului 2. Astfel, în timp ce se aflau la stația Poșta Mare, au observat în stația de vizavi patru bărbați cunoscuți ca făcând parte din categoria hoților de buzunare, care, la observarea patrulei, s-au urcat în tramvaiul cu numărul 2, sperând să scape astfel, crezând că polițiștii locali se vor deplasa în direcția opusă. Cei în cauză sunt C. Alin, de 29 de ani, C. Liviu, de 19 ani, N. Lică, de 37 de ani și S. Carol, de 33 de ani. Polițiștii locali s-au urcat însă după ei în tramvai și au atenționat populația să aibă grijă deoarece sunt suspecți de furturi în mijlocul de transport. Auzind acest lucru, doi dintre cei patru au devenit agitați, reclacitranți și au început să adreseze injurii la adresa polițiștilor locali. Imediat au fost coborâți din tramvai și sancționați pentru proferarea de injurii și expresii vulgare, conform Legii 61/1991 republicată. Poliția Locală încearcă în acest fel, pe lângă luarea măsurilor în cazurile în care hoții sunt surprinși după comiterea faptei, să intervină și pentru prevenirea unor situații în care cetățenii să cadă victime acestei categorii”, a informat Poliţia Locală prin intremediul unui comunicat de presă.

Tag-uri:
Biroului Transport, Poșta Mare, Poliția Locală, timisoara, hoti, politia locala

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoții din buzunare au scăpat din nou, doar cu o amendă. Ei au fost sancționați pentru înjurături.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/hoti-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/hoti-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialCrime, infracţiuni, fapt divers
Autor: Georgeta Petrovici | vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 13 Vizualizari <!-- --> Scene desprinse din ”cascadorii râsului” la Timișoara....

Preluat de la EVZ