Autor:
Magda Spiridon
|
vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 30 Vizualizari

<!–

–>

Alina Bica

Magistrații de la Înalta Curte au admis, astăzi, cererea Alinei Bica de a se confrunta cu Ionuț Mihăilescu, în dosarul în care este acuzată că ar fi primit mită 17.000 de euro de la omul de afaceri Horia Simu, trimis și el în judecată, alături de fostul șef al ANAF, Șerban Pop.

Înalta Curte de Casație și Justiție a judecat, astăzi, un nou termen în care fosta șefă a DIICOT este acuzată de luare de mită și participație improprie sub forma determinării cu intenție la săvârșirea fără vinovăție a infracțiunii de abuz în serviciu. Avocatul Alinei Bica a cerut ca aceasta să fie confruntată cu denunțătorul Ionuț Mihăilescu. Deși procurorul de ședință s-a opus, pe motiv că Mihăilescu nu vrea să dea declarații în acest dosar, judecătorii au admis cererea și au dispus ca el să fie citat cu mandat de aducere pentru data de 9 decembrie.

Tag-uri:
DIICOT, Alina Bica, ANRP, Horia Simu, ANAF, Serban Pop

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, se va confrunta în instanță cu denunțătorul său.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/alina-bica-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/alina-bica-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEvenimente
Autor: Magda Spiridon | vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 30 Vizualizari <!-- --> Alina Bica Magistrații de la Înalta Curte au...

Preluat de la EVZ