loading…

O fetiță în vârstă de un an și două luni a fost transportată, în această seară, în stare gravă la spital, cu arsuri pe 80% din suprafața corpului, iar fratele său de trei ani a fost intoxicat cu fum, în urma unui incendiu izbucnit la o casă din județul Timiș.

Incendiul a izbucnit la o locuință din satul Comloșu Mare, județul Timiș.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Banat” al județului Timiș, focul a cuprins patul în care fetița de un an și două luni se afla împreună cu fratele său de trei ani.

Cei doi copii erau singuri în casă, părinții fiind în grădină.

“Tatăl a reușit să stingă flăcările înainte să ajungem noi. Deocamdată, nu știm de la ce a izbucnit incendiul. A ars foarte puțin din casă, un sfert din patul în care se aflau și copiii, care au fost transportați la spital”, au declarat reprezentanții ISU Timiș.

Fetița a ajuns în stare gravă la Spitalul de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara, cu arsuri pe 80% din suprafața corpului. De asemenea, și băiețelul a fost internat, fiind intoxicat cu fum.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/fetita-de-un-an-si-doua-luni-in-stare-grava-in-urma-unui-incendiu-la-o-casa-32461.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/fetita-de-un-an-si-doua-luni-in-stare-grava-in-urma-unui-incendiu-la-o-casa-32461-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv