Autor:
Iasmina Ardelean
|
vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Dacian Cioloş

Dacian Cioloş a declarat că România nu are partide populiste sau extremiste în Parlament şi că speră că va fi la fel şi după alegerile parlamentare.

România nu are partide populiste sau extremiste în Parlament, a declarat vineri premierul Dacian Cioloş, precizând că speră ca situaţia să rămână la fel şi după alegerile parlamentare, potrivit agerpres.ro.

“În continuare, România este una din rarele ţări din această zonă care nu are încă partide populiste sau extremiste în Parlament şi sper să nici nu fie cazul chiar şi după aceste alegeri. Asta nu înseamnă că anumite formaţiuni politice nu folosesc abordări populiste, mai ales în campanii electorale”, a afirmat Dacian Cioloş, la Forumul Societăţii Civile din Europa Centrală şi de Est, organizat vineri la Bucureşti.

Tag-uri:
Ciolos, Dacian Cioloş, România, partide, populism, extremism, alegeri, parlamentare, alegeri parlamentare

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacian Cioloş: “România nu are încă partide populiste sau extremiste în Parlament”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/ciolos-rzv-465x390-4.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/ciolos-rzv-465x390-4-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Iasmina Ardelean | vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Dacian Cioloş Dacian Cioloş a declarat că România...

Preluat de la EVZ