loading…

Aproximativ 300 de oameni așteaptă din nou, în această dimineață, la cozi la sediul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din Pipera, coada întinzându-se pe o distanță de 30-40 de metri.

Cei mai mulți au declarat că vin încă de noaptea, având în vedere că programul la ghișee începe la ora 08.00, iar ei trebuie să ajungă la muncă la ora 09.00. Totodată, oamenii se plâng că sunt puțini angajați la ghișee.

Așteptăm afară în frig și o să mai așteptăm și înăuntru la ghișeu. Părerea mea este că sunt prea puține ghișee, prea puțini angajați pentru câți oameni vin aici zilnic“, a declarat un bărbat.

Odată ajunși înăuntru, oamenii au început să se certe în fața ghișeelor pe listele cu nume pe care le-au pregătit dinainte, ca să se asigure că prind un loc la ghișeu, potrivit Mediafax.

Ministrul de Interne, Dragoș Tudorache, a declarat că i-a chemat vineri, la sediul Ministerului de Interne, la discuții pe prefectul de București, Paul Nicolae Petrovan, și pe cel de Ilfov, Adrian Petcu, dar și pe cei din conducerea Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), pentru o ședință astfel încât să fie găsite soluții imediate pentru situația de la direcție.

Și cozile de joi s-au întins pe sute de metri.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cozi-interminabile-la-directia-de-permise-sute-de-oameni-asteapta-in-frig-32405.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cozi-interminabile-la-directia-de-permise-sute-de-oameni-asteapta-in-frig-32405-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv