loading…

Rețeaua de calculatoare a Comisiei Europene a fost ținta unui atac informatic care a dus la supraaglomerarea conexiunii la Internet, prin trimiterea unui număr foarte mare de mare de pachete de informație, a confirmat, vineri, un purtător de cuvânt al forului european, citat de agenția DPA.

“Ieri, Comisia a fost, într-adevăr, vizată de un atac menit să ne supraaglomereze conexiunea la Internet”, le-a spus jurnaliștilor purtătorul de cuvânt al instituției, Margaritis Schinas. Atacul a durat trei ore și s-a încheiat fără întreruperi ale serviciilor sau accesarea informațiilor de pe servere, notează Agerpres.

Schinas a refuzat să dea detalii despre cine ar putea fi pirații cibernetici care au luat Comisia drept țintă.

“Știm mai mult decât vă putem spune, dar în astfel de situații e mai înțelept să nu vă spunem chiar tot ce știm”, a spus purtătorul de cuvânt.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/comisia-europeana-vizata-de-un-atac-cibernetic-menit-sa-supraaglomereze-conexiunea-la-internet-32464.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/comisia-europeana-vizata-de-un-atac-cibernetic-menit-sa-supraaglomereze-conexiunea-la-internet-32464-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv